BEWUSTWORDING | ENERGETISCHE THERAPIE | HOOGSENSITIVITEIT

Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom ben ik hier? Vragen die ik mij vaker heb gesteld en waar ik lange tijd geen antwoord op wist. Ook ik heb mijn struggles gehad, en nog! Lang het gevoel gehad dat er iets niet klopte maar nooit de vinger erop kunnen leggen wat het was. In materieel opzicht geen klagen maar dat ik nou echt lekker in mijn vel zat, nee.

De verandering is begonnen bij de geboorte van onze eerste zoon, een erg gevoelig kind. Door hem ben ik in aanraking gekomen met het alternatieve circuit en met de term hoogsensitiviteit. Hierdoor ging er voor mij een hele nieuwe wereld open! Mijn kinderen zijn mijn spiegels geweest en nog, in het kijken naar mezelf, hoe ik functioneer en omga met de dingen in het dagelijkse leven. Zij hebben mij o.a. laten zien wat het stukje gevoeligheid voor impact kan hebben op je leven en hoe belangrijk het is, je hier bewust van te zijn. Het belang om goed voor jezelf te zorgen, zodat je niet teveel oppikt van je omgeving en je hierdoor zelf niet goed meer functioneert.

Ook kwamen er in de loop der jaren lichamelijke klachten naar boven bij mij en werd voor mij wel duidelijk dat ik aan mezelf mocht gaan werken. Blijkbaar wilde mijn lijf mij toch echt iets vertellen! Vandaar dat ik het stuk “lichaam en geest zijn één”, ook meeneem in mijn praktijk. Door me steeds meer af te stemmen op mijn gevoel en het volgen van meerdere opleidingen, werden veel dingen voor mij meer en meer helder. Van het gevoel hebbende, te “overleven” kan ik nu toch echt wel zeggen: ik leef!

Ik hou van de natuur, creativiteit, Italiaans eten, gezelligheid, eenvoud, mijn gezin en alles wat leeft.
Ik ben oprecht, eerlijk, direct, lief, sensitief, behulpzaam en heb geen oordeel.
Mijn droom en missie: mijn eigen praktijk om mensen te mogen helpen en begeleiden in een stukje van hun leven, waar het even niet lekker loopt.

Je bent welkom!