BEWUSTWORDING | ENERGETISCHE THERAPIE | HOOGSENSITIVITEIT

Afhankelijk van wat jouw hulpvraag is, kan ik gebruik maken van de volgende methodes:

- Psychometreren
Door mijn fijngevoeligheid kan ik me afstemmen op anderen. Op deze manier krijg ik informatie binnen. Dit kunnen beelden, gevoelens of woorden zijn. 

- Energetische behandeling/magnetiseren
Een energetische behandeling kan helpen bij fysieke maar ook geestelijke klachten. Processen kunnen weer in beweging komen waardoor er meer balans ontstaat. Door een energetische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking gezet en kunnen klachten verdwijnen of verminderen.

- Creativiteit
Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Door creatief bezig te zijn word je op een andere manier in beweging gebracht. Je kunt het denken en praten even achter je laten. Het gaat niet om het maken van iets wat mooi is maar om de boodschap die het werkstuk je wil vertellen. Door te schilderen, tekenen, boetseren, mediteren, visualiseren of schrijven kun je vaak tot nieuwe inzichten of verdieping komen. Het helpt je om meer bij je gevoel te komen waardoor je ook meer rust ervaart.

- Individuele opstellingen/ systemisch werken 

Het werken met opstellingen is een laagdrempelige manier om op eenvoudige wijze tot de kern van het probleem te gaan. En mensen vanuit het hoofd naar hun gevoel kan brengen.

- Gesprekken
Door gesprekken kan ook al genezing optreden. Door te bespreken wat je dwars zit kan vaak weer wat ruimte worden gecreëerd en ontstaan vaak nieuwe inzichten.